Huskyfarmi

       Aada farmin johtaja & Töpsy
Aada farmin johtaja & Töpsy

Olemme Pyhätunturin lähin Husky farmi, sijaitsemme noin kilometrin päässä Pyhän keskustasta Kemijärven suuntaan! Olemme pieni perheyritys ja toteutamme safareita asiakaslähtöisesti lyhyistä matkoista aina 8 km retkiin. Perheemme on toiminut rekikoirien parissa 20 vuoden ajan. 

Valitsimme rekikoiriksi Samojedit niiden luonteen ja Alaskan Huskyt niiden nopeuden vuoksi. Tilallamme asustaa 6 Samojedia ja 12 Alaskan huskya. 

Nuorimmat pentumme 9kk ikäiset Aura, Kira, Kuura ja Max.

Samojedit ovat luotettavia ja pitkäjänteisiä työskentelijöitä reessä. Niiden ystävällisyys ja läheisyys ovat vailla vertaa, sillä vaikka ne ovat kovia tekemään töitä, niin niiltä löytyy aina aikaa myös hellittelylle. Samojedit ovat arktinen ja vanha koirarotu, joita on käytetty sekä taakan vetämiseen, mutta myös perhekoirina. 

Alaskan huskyt eivät ole virallinen rotu, vaan niiden jalostus on oletettavasti lähtenyt Siperian huskyista ja arktisista rekikoirista. Tavoitteena jalostuksella on ollut lisätä koirien nopeutta ja kestävyyttä rekikoirina. Huskyt voivat olla ulkonäöllisesti hyvinkin poikkeavia toisistaan. 

Toteutamme safareja kaudella 2020-2021 yksityistilaisuuksina. Muistathan odottaa vuoroasi parkkipaikalla, jotta voimme välttyä koronan riskitilanteilta.

Tulemme hakemaan ryhmäsi parkkipaikalta! KIITOS yhteistyöstä !

SUOSITTELEMME MASKIN KÄYTTÖÄ JA MATKAVAKUUTUKSEN OTTAMISTA.

Voit seurata meitä ja koiriemme elämää instagramissa nimellä luminena ja facebookissa Wellness Studio Joy ja LumiNenän Koiravaljakot.